03 bp logo en beeldmerk rgb zwart

Tijdloze design meubelen,

Bert Plantagie staat voor sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs. Een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle design meubelen. Bert Plantagie meubelen worden bijna altijd in eigen beheer geproduceerd en elke meubel wordt met de hand gemaakt. Zo heeft u dus gegarandeerd een authentieke Bert Plantagie meubel met een pure uitstraling.

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een Nederlands meubelmerk dat bekend staat om zijn unieke en tijdloze designs. Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van hoogwaardige design meubelen.

Kenmerk collectie

Een van de kenmerken van de Bert Plantagie collectie is het gebruik van hoogwaardige materialen. De meubels worden gemaakt van duurzame materialen zoals massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leersoorten. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor een lange levensduur van de meubels.

Breed scala

De collectie van Bert Plantagie omvat een breed scala aan meubels, waaronder stoelen, tafels, kasten en banken. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit.

Keuze materialen

Een ander kenmerk van Bert Plantagie is de enorme keuze aan kleuren, afwerkingen en stoffen. Dit biedt klanten de mogelijkheid om meubels te kiezen die passen bij hun persoonlijke smaak en interieur. Er zijn bijvoorbeeld verschillende opties voor de bekleding van stoelen en banken, variërend van leer en stof en combinatie's daarvan.

Confort en stijl

Bert Plantagie heeft ook een sterke focus op ergonomie. Het bedrijf begrijpt dat meubels niet alleen mooi moeten zijn, maar ook comfortabel en praktisch in gebruik. Daarom zijn de stoelen en banken van Bert Plantagie ontworpen met het oog op zowel comfort als stijl.

Onderscheiden

Kortom, Bert Plantagie is een merk dat hoogwaardige design meubelen produceert die zich onderscheiden door hun unieke ontwerpen, duurzame materialen, brede scala aan kleuropties en aandacht voor ergonomie. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle bank, een comfortabele stoel, fauteuil of een tijdloze tafel, Bert Plantagie heeft het allemaal.