CARTEL LIVING MEUBELEN

Bij Dekkers meubelen vindt u een brede collectie Cartel Living meubilair. Cartel Living meubilair is van hoge kwaliteit en ontworpen voor een zo lange mogelijke levensduur. Het merk heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. Doordat de productie in eigen handen is, hebben ze een volledige controle over de kwaliteit van het meubilair. Cartel Living biedt de consument een eerlijk en oer-Hollands product. Veel meubilair, waaronder bankstellen, kunnen worden geleverd in diverse afmetingen. Zo speelt Cartel Living in op het op maat maken van meubilair. Ook is de keuze in stoffen en ledersoorten geheel aan de klant.

Bescherm uw lederen of gestoffeerde meubelen met Iproteqt tegen vlekken.

iProteqt: 5 jaar Bescherming tegen vlekken

Je nieuwe meubel gegarandeerd goed beschermen tegen vlekken en vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen? Kies dan voor deze iProteqt service. Je ontvangt samen met je nieuwe zitmeubel ook deze complete verzorgingsset om je nieuwe meubel in topconditie te houden. Dé ideale manier om je nieuwe zitmeubel zelf goed te beschermen tegen vlekken mét 5 jaar service en garantie.

 

Gratis Professionele Vlekkenservice aan huis

Ontstaat er toch een vlek afkomstig van voedingsmiddelen of dranken zoals bijvoorbeeld een glas wijn, een bord spaghetti, een kop koffie die je zelf niet kunt verwijderen dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Ook vele andere extreme vlekken zoals bijvoorbeeld ontlasting en braaksel van kinderen en of huisdieren worden vijf jaar lang kosteloos en snel bij je thuis verwijderd.


Compleet Service-pakket met 5 jaar gratis hulp bij vlekken en schade. 

  • Doe-het-zelf verzorgingspakket ter bescherming en reiniging. Toch een vlek? Een meubelspecialist komt het kosteloos thuis verhelpen
  • Behandel uw meubel na aanschaf volgens meegeleverde instructies
  • Uw aankoopbon samen met het meegeleverde iProteqt certificaat geven 5 jaar dekking; bewaar deze goed