seuren tafels

Seuren tafels werd in 1996 opgericht door Michel Seuren. Michel Seuren ontwerpt vanuit een basisgedachte dat alles kan, alles mogelijk is. Dat uit zich in creatieve oplossingen, gebruik van bijzondere materialen. Zijn tafels zijn uniek. Ze combineren natuurlijk met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd.

Door de jaren heen ontwikkelden de tafels met hem mee. Een robuustere poot of juist een zachtere vorm. Hierdoor ontstond er een palet aan tafels, die passen bij verschillende mensen, verschillende stijlen en levenswijzen.

Een tafel is voor ons een belangrijk meubel in huis. Een tafel is een ontmoetingsplek voor mensen. We gunnen onze klanten tafels van de allerbeste kwaliteit en een tijdloosheid. Zodat er vele herinneringen aan gemaakt kunnen worden.

Burgerij

Nu slechts
Kwaliteit eiken en noten: maximaal 4 noesten per m2 en noesten niet groter dan 20mm. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product. Onderstel is leverbaar in standaard RAL kleuren: zwart (RAL9004) en wit (RAL9016).

BUD GET 2

Nu slechts

De volgende afmetingen zijn mogelijk. Rechte rechthoek verjongd 18x90cm, 210x90cm, 240x90cm en 260x90cm. Rond verjongd Ø120cm en Ø140cm.

De BUD GET serie is geen maatwerk in tegenstelling tot onze reguliere collectie. De blad afwerking robuust eiken honing is uit voorraad leverbaar. Op alle overige kleuren, zit een levertijd van minimaal 8 weken.Kwaliteit rustiek eiken. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product.