Veelzijdige, gedurfde design meubels van Nederlandse bodem

Bree’s New World is een modern ontwerpbedrijf en fabrikant van eigentijdse meubelen. Bij Bree’s New World zetten we in op lef en veelzijdigheid. We willen ons niet beperken tot één type interieur, wat ons werk uitdagend en allesbehalve saai maakt. Het resultaat is een zeer uiteenlopende, gedurfde meubelcollectie, zowel qua ontwerp als qua materiaalgebruik. Strak, modern, industrieel, design, organisch, retro of landelijk. Bree’s New World is er trots op dat veruit het grootste deel van onze productie nog steeds in Nederland plaatsvindt.

Brees New World is een toonaangevend merk op het gebied van design meubels. Het merk heeft een indrukwekkend assortiment van hoogwaardige meubels ontwikkeld.

Het design van de meubels van Brees New World kenmerkt zich door een combinatie van moderne vormgeving en hoogwaardige materialen. De meubels worden ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Bij Brees New World vindt u een breed scala aan meubels voor verschillende ruimtes in huis. Van comfortabele banken en stoelen tot aan eettafels en dressoirs: alle meubels worden met zorg ontworpen en geproduceerd. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals massief hout en hoogwaardig leer.

Brees New World staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. De meubels worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen, waardoor elk meubelstuk uniek is. Bij Brees New World wordt dan ook veel aandacht besteed aan het selecteren van de beste materialen en het creëren van de perfecte balans tussen functionaliteit en design.