Geniet van Passe Partout,

Onze visie is dat iets moois niet persé duur hoeft te zijn. We zoeken met heel ons team steeds naar betaalbare maar kwalitatieve producten.

Genieten” van het leven. Willen we dat niet allemaal? Carpe diem, pluk de dag. Geniet van elk moment, van elk klein gelukje. Een slogan die we bij Passe Partout hoog in het vaandel dragen: “kijk niet alleen naar wat je niet hebt, maar ook eens naar wat je wél (al) hebt”.

We houden van mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkel in hun ogen, hun aanstekelijk praten, het geeft motivatie en energie om ons eigen verhaal sterker uit te bouwen. In de reis van het verhaal van Passe Partout hebben we het genoegen gehad om in binnen-en buitenland diverse van zulke mensen, meestal ondernemers, tegen het lijf te lopen. Soms heel toevallig, en dat zijn meestal de interessantste.

Onze missie is om onze passie te kunnen doorgeven aan onze klanten, die het dan weer door vertellen aan hun klanten. En onze missie is pas geslaagd als die eindklant vol passie kan vertellen over zijn aankoop van een product uit onze collectie. Dat hij of zij het zo vertelt dat de fonkel in zijn/haar ogen te zien is.

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout

PASSE PARTOUT

Van banken tot tafels en van fauteuils tot stoelen: dankzij de ruime collectie van Passe Partout creëer je met gemak een compleet nieuw interieur. Ga voor een opvallende fauteuil in aqua velvet stof of kies voor een stoere, houten eettafel met metalen onderstel. Doordat alle meubels naar wens samen te stellen zijn in kleur, materiaal, afmeting en/of afwerking biedt de collectie van Passe Partout voor ieder wat wils!