De Zweedse stoelmakers van Conform zijn volledig gespecialiseerd in het maken van schitterende fauteuils met een oogstrelend design, waarbij de functionaliteit voorop staat.

De Fauteuil Time Out uit de Conform collectie, is een eigentijdse fauteuil met een geweldig design. Deze tijdloos vormgegeven relaxfauteuil is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen, en is geheel naar wens samen te stellen. Met keuze uit lage of hoge rugleuning, extra zithoogte +3,5 cm. en diverse pootmogelijkheden. Keuze uit vele soorten stof en leder.

Timeout Quattro draai poot met return memory

GRATIS VERZENDING
Gestoffeerd in leder groep 30.

quattro Swivel foot, molded aluminium, of black molded aluminium.

Voetbankje is altijd bijpassend aan stoel.

VERGELIJK DE PRIJS

TIMEOUT draai poot met return memory

GRATIS VERZENDING

Gestoffeerd in leder groep 30.

Swivel foot, molded aluminium, of black molded aluminium.

Voetbankje is altijd bijpassend aan stoel.

VERGELIJK DE PRIJS

TIMEOUT draai poot wood/molded aluminium, return memory

GRATIS VERZENDING

Gestoffeerd in leder groep 30.

Swivel foot, wood/molded aluminium.( altijd in kleur schaal )

Voetbankje is altijd bijpassend aan stoel.

VERGELIJK DE PRIJS

Conform fauteuils

Conform is een Zweeds meubelmerk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van stijlvolle en comfortabele fauteuils. Het merk heeft een sterke focus op Scandinavisch design en heeft daarbij oog voor functionaliteit en ergonomie.

Verschillende modellen

De fauteuils van Conform zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld fauteuils met een klassiek design, maar ook fauteuils met een eigentijds ontwerp. De fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen zoals leer, stof en velours.

Unieke fauteuils

Wat de fauteuils van Conform uniek maakt, is de aandacht die besteed wordt aan ergonomie en comfort. De fauteuils zijn zo ontworpen dat ze een optimale ondersteuning bieden aan het lichaam en daarbij bijdragen aan een gezonde zithouding. Zo zijn er fauteuils met verstelbare hoofdsteunen en rugleuningen, waardoor de fauteuil volledig naar wens afgesteld kan worden.

Uitstekende keuze

Al met al is Conform een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele fauteuil van hoogwaardige kwaliteit. De fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kunnen naar wens afgesteld worden voor een optimale zitervaring.