Stelvio hanglamp 140 cm. Art no. 1300

ztahl
8719632668534
GRATIS BEZORGING
    Levertijd:OP VOORRAAD
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

ZTAHL BY DIJKOS VERLICHTING

Model als afbeelding is met 8 buizen.

Stelvio is leverbaar op 140 of 190 cm, met 8 buizen of 10 buizen. Waarin 10 of 14 lampje moeten. Bij het model met 8 buizen schijnen 2 lampjes naar boven, bij het model met 10 buizen schijnen er 4 naar boven. dit zijn altijd de buitenste buizen.

DIRECT LEVERBAAR, zwart 9005

Stelvio hanglamp

De Stelvio lamp van Ztahl is een moderne hanglamp die is ontworpen met een minimalistische esthetiek. De lamp is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een strakke vorm die mooi past in een eigentijds interieur.

De Stelvio lamp is uitgerust met moderne LED-technologie, waardoor hij niet alleen energiezuinig is, maar ook een warme en sfeervolle verlichting biedt. De lamp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote ruimtes.

Al met al is de Stelvio lamp van Ztahl een prachtige hanglamp met een eigentijds ontwerp en hoogwaardige materialen. De lamp biedt niet alleen functionele verlichting, maar voegt ook een esthetische waarde toe aan uw interieur.

De Ztahl hanglamp Stelvio is een opvallend en stijlvol verlichtingsarmatuur dat deel uitmaakt van de collectie van Ztahl by Dijkos. Deze lamp wordt gekenmerkt door zijn moderne en strakke ontwerp, uitgevoerd in hoogwaardige materialen zoals staal. Het ontwerp van de Stelvio hanglamp combineert geometrische vormen en minimalistische lijnen, wat resulteert in een eigentijdse uitstraling die goed past in verschillende interieurstijlen, van modern tot industrieel.

De Stelvio hanglamp is vaak uitgerust met meerdere lichtpunten, die zorgen voor een optimale verspreiding van licht en een sfeervolle ambiance creëren in de ruimte. Dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen en vakmanschap, biedt deze lamp niet alleen een functionele verlichtingsoplossing, maar ook een decoratief element dat een statement maakt in elk interieur.

Gerelateerde Producten